Termeni si conditii

Te rugam sa citesti cu atentie termenii si conditiile de utilizare inainte de a folosi sau obtine orice materiale, informatii, produse sau servicii prin acest site.

Acest document este un CONTRACT intre tine (persoana fizica sau juridica) si compania prestatoare de servicii informatice Cesinova Net S.R.L (compania, noi, prestator) prin intermediul site-ului Facturone.ro.

Prin crearea unui cont sau/si prin folosirea acestor servicii oferite, certifici ca ai citit acest CONTRACT, l-ai inteles si ai fost de acord sa respecti clauzele si conditiile stipulate in cadrul acestuia. La crearea unui cont, trebuie sa bifezi ca esti de acord cu acesti termeni si cu aceste conditii.

In conformitate cu legislatia in vigoare, aceasta bifa poate inlocui semnatura electronica. De asemenea, la achitarea facturii proforme emise de catre prestator, certifici ca esti de acord cu acesti termeni si cu aceste conditii.

Intre Partile:

Cesinova Net S.R.L.: persoana juridica romana, cu sediul social in Statiunea Climaterica Sambata, nr. 510, cod postal 507267, jud. Brasov, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J 8/2989/2017, avand codul unic de inregistrare 38431698, denumita in continuare „Prestator”

si

dvs. persoana juridica sau fizica cu datele de identificare stocate in contul dvs. din Facturone.ro denumita in continuare „Client”.

Termenii folositi

Pe parcursul acestui Contract, termenii definiti mai jos se vor interpreta dupa cum urmeaza:

 • prestator – Cesinova Net S.R.L, persoana juridica specializata in prestarea de servicii software/informatice de inalta calitate
 • serviciu – orice serviciu/produs software furnizat de catre Prestator (program de facturare, gestiune de stocuri, contabilitate primara oferita prin intermediu site-ului Facturone.ro, aplicatii speciale pentru dispozitivele mobile (telefoane, tablete etc.)
 • client – persoana juridica sau fizica care foloseste serviciile oferite.

Principii de interpretare

Cuvintele folosite in cadrul contractual curent (Termeni si Conditii, Contract, eventualele acte aditionale si Anexe) in forma de singular vor include si pluralul, iar cuvintele folosite in forma de plural vor include si singularul. De asemenea, utilizarea unui termen la un gen va include si celalalt gen.

Cuvintele care denota persoane si adresari la persoana a doua, vor include persoane fizice, persoane juridice, corporatii, asociatii precum si orice alta forma de asociere juridica si comerciala.

Termenii „includ” si „inclusiv” au semnificatia de enumerare si nu de limitare si nu vor fi interpretati restictiv. Orice referinta la „anexa” sau „act aditional” este efectuata in conformitate cu o anexa sau act aditional al contractului de adeziune.

Utilizarea site-ului Facturone.ro

Esti responsabil pentru pastrarea securitatii si confidentialitatii informatiilor de acces pe acest site (parole si nume de utilizator, precum si orice alte modalitati de autentificare si accesare a serviciilor Facturone.ro). Daca ai instrainat sau ti-au fost sustrase prin orice modalitate datele de acces la contul tau, vei fi raspunzator de utilizarea acestora, indiferent daca aceasta se face cu sau fara voia ta. Esti de acord sa fii responsabil pentru toate activitatiile desfasurate pe acest site.

Serviciul poate fi folosit doar pentru emiterea de facturi sau alte tipuri de documente in conditiile legii. Nu ne asumam responsabilitatea pentru facturile sau documentele emise sau tiparite de tine folosind acest serviciu.

Serviciul nu poate fi folosit pentru emiterea de facturi pentru activitati care ar insemna o incalcare a legii.

Daca se constata ca ai folosit acest serviciu pentru activitati care contravin legilor in vigoare, iti vom restrictiona accesul.

Din momentul crearii unui cont pe Facturone.ro vei beneficia de o perioada de gratuitate de 30 de zile in care vei putea folosi serviciul fara restrictii. Dupa aceasta perioada, poti opta pentru unul din conturile platite conform grilei de preturi.

 

RESPONSABILITATEA prestatorului pentru buna functionare a site-ului precum si pentru realizarea posibilitatii de a furniza o gama larga de servicii:

 • prin utilizarea site-ului si a serviciilor sale intelegi ca prestatorul nu raspunde de momentele de nefunctionare sau de functionarea defectuoasa a sistemelor tertilor prin intermediul carora se realizeaza serviciile ce necesita apelarea la acestia si nici de alterarea, pierderea sau netransmiterea informatiilor transmise prin intermediul acestora;
 • deoarece identificarea utilizatorilor de internet nu este posibila, prestatorul nu are obligatia legala de a verifica informatiile salvate sau furnizate pe site-ul Facturone.ro de catre utilizatorii acestuia si nu poate fi tras la raspundere pentru pagubele directe sau indirecte cauzate de aceste informatii

Ai luat la cunostiinta si esti acord cu faptul ca esti singurul responsabil pentru continutul informatiilor salvate si furnizate prin intermediul site-ului nostru!

Declari in mod expres ca intelegi si ca esti de acord cu urmatoarele:

 • utilizarea serviciilor site-ului prestatorului se face pe propria raspundere;
 • serviciile prestatorul sunt furnizate „asa cum sunt/ca atare”.

Prestatorul nu ofera nici o garantie ca:

 • serviciile vor corespunde tuturor cerintelor tale;
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 • orice eroare de program va fi corectata.

In nicio circumstanta, prestatorul nu poate fi facut responsabil pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din orice fel de folosire sau de gradul de performanta al serviciului sau site-ului Facturone.ro

Linkuri

Site-ul Facturone.ro sau documentele generate folosind site-ul Facturone.ro pot contine link-uri adaugate de terte persoane pentru care nu ne asumam nicio responsabilitate si cu care nu putem fi asociati in niciun mod.

Publicitate

Prestatorul nu deruleaza campanii de publicitate pe site-ul Facturone.ro.

Promotii

Putem derula promotii in orice sectiune a site-ului Facturone.ro.

Campaniile si promotiile derulate de prestator nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor promotiilor pot fi schimbate oricand, fara a necesita un anunt prealabil.

Durata si incetarea contractului

Prezentul contract se incheie pe o perioada determinata incepand de la data plasarii comenzii sau data crearii contului, obligatiile partilor intra in vigoare de la aceasta data, pana in ziua in care expira valabilitatea planului ales.

Imediat ce se efectueaza plata tipului de abonament lunar ales, clientul va avea acces la serviciile incluse in pachetul abonamentului din momentul confirmarii platii de catre Prestator. Anularea comenzii se poate efectua pana in momentul efectuarii platii. Orice erori survenite la comanda facuta de client pot fi corectate pana in momentul confirmarii platii de catre prestator printr-un email trimis catre suport, folosind formularele de contact.

In cazul in care clientul doreste modificarea tipului de abonament ales pe parcursul perioadei in care este activ un abonament anterior ales, acest lucru este posibil; schimbarea intrand in vigoare in termen de 2 zile lucratoare de la efectuarea platii diferentei, in cazul upgrade-ului unui pachet; iar in cazul downgrade-ului unui pachet, intra un vigoare dupa ce expira perioada pentru care clientul a platit deja si efectueazã o noua plata, pentru un pachet mai mic sau cel gratuit.

Prestatorul ofera oricarui client posibilitatea de a testa gratuit programul Facturone.ro pe o perioada de 30 de zile. Dupa expirarea acestei perioade, clientul poate sa opteze pentru un abonament lunar.

Prezentul contract inceteaza in urmatoarele cazuri:

 • partile convin de comun acord incetarea contractului;
 • neindeplinirea sau indeplinirea defectuoasa repetata a obligatiilor contractuale de catre una din parti;
 • decizia unilaterala a uneia dintre parti, transmisa in scris celeilalte parti; receptia notificarii de incetare trebuie sa aiba loc cu minimum 30 zile calendaristice inainte de data stabilita pentru incetarea colaborarii;
 • in caz de dizolvare, lichidare, faliment, retragerea autorizatiei de functionare a unuia dintre contractanti, caz in care partile vor fi tinute a indestula datoriile uneia catre cealalta, datorii rezultate pana la momentul interventiei cauzei de disparitie.

Forta majora

Forta majora exonereaza de raspundere partile, in cazul neexecutarii partiale sau totale a obligatiilor asumate prin prezentul contract. Prin forta majora se intelege un eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil si insurmontabil, aparut dupa incheierea contractului si care impiedica partile sa execute total sau partial obligatiile asumate.

Partea care invoca forta majora are obligatia sa o aduca la cunostinta celeilalte parti, in scris, in maximum 5 zile de la aparitie.
Partea care invoca forta majora are obligatia sa aduca la cunostinta celeilalte parti incetarea cauzei acesteia in maximum 15 zile de la incetare.

Daca aceste imprejurari si consecintele lor dureaza mai mult de 2 luni, fiecare partener poate renunta la executarea contractului pe mai departe. In acest caz, nici una dintre parti nu are dreptul de a cere despagubiri de la cealalta parte, insa au indatorirea de a-si onora toate obligatiile de pana la aceasta data.

Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor impuse de prezentul contract, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.

Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi solutionat pe cale amiabila, iar in cazul in care solutionarea amiabila nu este posibila va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru. In conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru, in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul prestatorului..

Dispozitii finale

Partile declara ca au negociat toate clauzele prezentului contract si acestea sunt acceptate in mod expres prin semnarea contractului, orice intelegere anterioara neproducand efecte juridice intre acestea.

Prezentul contract poate fi modificat prin acordul partilor sau prin incheierea unui act aditional la prezentul contract.
Orice notificare catre prestator trebuie trimisa electronic la adresa de email gasita in formularul de ajutor.

Documentele „Termeni si conditii”, „Contract”, „Acte aditionale si anexe” alcatuiesc intregul cadru contractual si inlocuiesc orice intelegere, promisiune, oferta, contract, garantie, scrisa sau orala anterioara, daca nu este mentionat altfel in mod expres.

contact@facturone.ro